Obóz tenisistów
Tenisiści z TKKF Rafako przebywali w Wiśle na obozie, podczas którego uczestniczyli w dwóch turniejach tenisa stołowego, kuligu, uczęszczali do aquaparku i rywalizowali w biegu zjazdowym.
W grupie najstarszej w biegu zjazdowym najlepszy okazał się Jakub Bielecki, przed Jakubem Zielonką, a na trzeciej pozycji uplasował się Tomasz Górnicki. W grupie młodszej zwyciężył Bartłomiej Wiszniowski, przed Szymonem Węgrzynem i trzecim Kamilem Janko. Rywalizację w grupie najmłodszej wygrał Paweł Musioł, przed Mikołajem Pączko i Aleksandrem Musiołem. W grupie dziewcząt najlepsza okazała się Emilia Pączko, która wyprzedziła Julię Maślankę i trzecią Nicol Świerczewską, Paulinę Wala. W turnieju tenisa stołowego w grupie najstarszej pierwsze miejsce zajął Jakub Zielonka, Ewa Galicka, Jakub Bielecki. W grupie młodszej najlepszy okazał się Bartłomiej Wiszniowski przed Kamilem Janko, trzecim Szymonem Węgrzynem i czwartym Pawłem Musiołem. W grupie najmłodszej zwyciężył Mikołaj Pączko, przed Aleksandrem Musiołem I Jakubem Taborem. W kategorii dziewcząt młodszych zwyciężyła Emilia Pączko, druga była Paulina Wala i trzecia Julia Maślanka. W turnieju mieszanym najlepszy okazał się Bartłomiej Wiszniowski przed Nicol Świerczewską i trzecim Kamilem Janko.
WiZ